Gratis bladmuziek

Gratis partijen aangeboden, waarom?

Graag wil ik, trommelmuziek, u gratis partijen aanbieden. Nu voor u de vraag waarom ik dat dan doe?  Gewoon omdat ik het leuk vind om de partijen die ik geschreven heb aan iedereen voor te leggen die hier interesse in heeft en mij dan feedback geeft over de partijen. Ik wil weten of het gespeeld wordt of niet en waar men tegenaan loopt.

Zijn mijn partijen te behappen voor sommige trommelgroepen of moet het eenvoudig of juist gecompliceerder, korter, langer? Geef mij feedback.

Tevens ben ik er wel op uit om voor de liefhebbers ook muziek op maat te maken. Meerstemmige partijen waar voor ieder op elk niveau kan meespelen. Mijn ervaring is dat niet alle muzikanten op het zelfde niveau zitten omdat leden nog maar net zijn ingestapt, net uit de opleiding komen, of gewoon niet hoger wil spelen. Maatwerk is dus het toverwoord voor elke muziekwerk. Dit beperk natuurlijk wel mijn eigen invulling op wat ik zelf zou willen horen, maar in opdracht werken en proberen te voldoen aan de vraag is een uitdaging op zich.   

Vaak schrijf ik soms met opzet educatieve partijen voor mijn trommelgroep. Ik weet dat sommige slagen niet lekker lopen. Verwerk deze slagen dan in partijen, de ervaring leert dan, dat deze slagen na enigen tijd wel lopen. In begin wordt er vaak raar, vreemd tegenaan gekeken met uitspraken van: “Dat kan ik niet”. Maar geloof mij, na enig tijd lachen de tamboers er om.

Muziek is uniek en is te interpreteren op verschillende manieren. Muziek maakt ons vrolijk of triest. Muziek voert ons mee en zorgt voor opwinding, ze doet ons wenen of lachen, zonder dat we weten waarom. Muziekanalisten hebben hun best gedaan om uit te leggen hoe dat komt, maar zijn daar nooit in geslaagd. Dus voor eenieder bedoeld, ga lekker aan de eingen…slag.

Ga nu naar het gratis aanbod: <<klik hier>>

veel trommelplezier:
www. trommelmuziek.nl